Pomoću ovog odličnog recepta riješit ćete se ispucalih peta, kurjih očiju, žuljeva, a nećete imati ni krive nokte na nogama. Vrlo jednostavno i nikad lakše !!!

Potrebna su vam samo dva sastojka kako bi bila uredna i lijepa. Sigurno i zdravo. Zdrava koža, zdravo tijelo, zdrav duh.
Dakle, što trebate? Samo dva sastojka, što je nešto što možete dobiti u svakoj ljekarni. Dakle, to su glicerin i medicinski alkohol 70 posto. To je sve što trebate. Kada ih kupite, pomiješajte ih u jednakom omjeru za koji smatrate da vam je potreban za jednu upotrebu i dio tijela. Ali neka to bude malo gušća smjesa.
Zatim nanesite na dio poput noktiju ili stopala. Za nekoliko sati odmah ćete primijetiti razliku. Ali tada je samo morate držati nekoliko sati na koži, a možete je i nježno omotati nečim kako ne biste razmazili odjeću ili namještaj.
Nećete vjerovati, ali to je stvarno sve što trebate. Zaboravite na skupe kreme, ulja, lijekove. Zaista nema potrebe trošiti novac na to. Ovi sastojci su jeftini i mogu vam izdržati vrlo dugo.
Ako ove tretmane radite nekoliko puta tjedno, riješit ćete se tvrdoglave kože, nokti će vam izgledati i izgledati zdravije. Iako zima nije slučaj, to ne znači da trebate očistiti kožu ili općenito svoju kožu. To samo znači da se morate više posvetiti kako ljeti ne kukate.
Znači prvo ljekarna i tražite 70 posto glicerina i alkohola. To je sve što vam treba da napravite smjesu kojoj ću vam pomoći. Javite nam kako je prošlo. Obavezno obavijestite to i vaši prijatelji jer ovo zaista pomaže pri bilo kojem problemu na dijelovima tijela, to vas uopće neće koštati.

Nema komentara:

Objavi komentar