1 detalj na sahrani mladog Srbina su svi komentarisali – sve se događalo u trenutku kada se iznosio kovčeg !!!

Mladi srpski fizičar Mihajlo Sporić počivat će na beogradskom novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Već danima od genija koji nas je rano napustio se oprašta zemlja.
A kad su prisutni počeli da iznose cvijeće i kovčeg podižu, smrklo se, odnosno sunce je zašlo što su svi prisutni komentarisali između sebe.
Čuli su se jecaji i vapaji žena koje su se poslije pridružile povorci, podsjećamo, grob mladog srpskog fizičara koji će u Aleji zaslužnih građana počivati na beogradskom Novom groblju, a bit će između grobova između poznatog kompozitora Zorana Hristića i legendarnog glumca Mihaila Miše Janketića.
Nepregledan je red za izjavljivanje saučešća porodici ispred kapele na Novom groblju, kako je ranije navedeno ispraćaj će biti dostojanstven.
Mladi genijalac Mihajlo je studirao u četvrtak u Aleji zaslužnijh građana.
U 11 časova u matematičkoj gimnaziji u Beogradu se održala komemoracija. On je bio jedan od najboljih mladih fizičara na Triniti koledžu Univerziteta Kembridža, preminuo je sedmog novembra nakon duže bolesti.
Trodnevnu žalost su proglasili povodom smrti ovog stipendiste. Mihajlo je u Beogradu završio Matematičku gimnaziju, a nosilac je Svetosavske nagrade i Vukove diplome.
Osvajao je mnogobrojne nagrade iz Fizike i matematike, bio je zaista dobar učenik, a još bolji student. Završna godina je bio

Nema komentara:

Objavi komentar