Treba vam samo jedna namirnica da uklonite sitne bradavice sa svoje kože – ne može od ovog jednostavnije!!!

Mnogi se trude da uklone bradavice s kože, što su zapravo benigni izrastaji na našoj koži. Izgledaju poput malih mekih čvorova, a veličina im se može kretati od nekoliko milimetara do nekoliko centimetara u promjeru. Ponekad znaju da su možda boja naše kože ili malo odstupaju od iste, ali iako promjene nisu štetne kada su one u pitanju, one se tijekom života samo sve više i više stvaraju, zbog čega ih mnogi uznemiravaju i predstavljaju problem estetske prirode.
Činjenica je da neki problemi imaju više takvih problema od drugih, a dok se neki javljaju u abdomenu, vratu, pazuhu, postoje i oni koji se mogu prijaviti u preponama, kapcima i drugim područjima. U našem današnjem članku donosimo vam jedan trik koji vam može pomoći da uklonite ove izrasline s kože, a sve što vam treba je jabučni ocat.
Naime, pažljivo operite područje oko fibroma koristeći samo blagi sapun i vodu. Nakon što ga operete, osušite, a zatim natopite komad obične pamučne vate jabučnim ocatom i odmah istisnite višak. Zatim stavite vatu na bradavicu i pričvrstite je flasterom ili zavojem.
Nakon 15 minuta, u redu je ukloniti flaster i područje isprati vodom. Dovoljno je da nekoliko dana, do sedam dana ili više, ponovite ovaj postupak tri puta dnevno da bradavica najprije potamni, a zatim će se tamo stvoriti vlasište koje će se vremenom osušiti i na kraju otpasti.

Nema komentara:

Objavi komentar